Water4all: Oproep voor Projectvoorstellen over Water en Circulaire Economie


Het Water4all-partnerschap, gesteund door het Horizon Europe-programma van de Europese Unie, is op zoek naar projectvoorstellen die gericht zijn op waterbeheer en circulaire economie. Deze oproep biedt een unieke kans voor organisaties en bedrijven om deel te nemen aan een internationaal initiatief om belangrijke uitdagingen aan te pakken en gezamenlijke oplossingen te ontwikkelen.

De rol van VLAIO en de derde oproep "Water and Circular Economy"

VLAIO, het Agentschap Innoveren en Ondernemen van Vlaanderen, neemt actief deel aan het Water4all-initiatief. Ze hebben een budget van €800.000 beschikbaar gesteld voor Vlaamse ondernemingen die willen deelnemen aan dit partnerschap. De derde oproep, met het specifieke thema "Water and Circular Economy", biedt een unieke gelegenheid voor bedrijven om hun steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Image description

Water Security for the Planet

European partnership Water4all – Water Security for the Planet

ONTDEK MEER

Belangrijke data en het indienen van projectvoorstellen

De oproep opent op 12 september 2024 en sluit op 13 november 2024. Als u geïnteresseerd bent in het indienen van een projectvoorstel, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de specifieke richtlijnen en vereisten.

Voor gedetailleerde instructies en aanvullende informatie over deze oproep kunt u terecht op de officiële website van Water4all (water4all-partnership.eu). Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat u een projectvoorstel indient. 

Projectvoorstellen moeten worden ingediend bij zowel Water4all als VLAIO om kans te maken op financiering en samenwerking met internationale partners.

 

Water4all oproep met als thema water en circulaire economie

Onderzoeks- en innovatieprojecten rond waterbeheer kunnen ingediend worden tot 29 april 2025 (preproposals tot 13 november 2024)

Overweeg je een aanvraag in te dienen? Neem contact op met kathleen.goris@vlaio.be of  jef.willems@vlaio.be voor verdere toelichtingen en/of een verkennend gesprek.  

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN