30 jaar VZW Industrie Mechelen Noord - Netwerkreceptie @ Salons Van Dijck - 10/10/2024


Op donderdag 10 oktober 2024 viert VZW Industrie Mechelen Noord haar 30-jarige bestaan in stijl met een exclusieve receptie bij de elegante Salons Van Dijck in Mechelen. 

Programma van de Avond

  • 18.00u - 18.30u: ontvangst met welkomstdrankje en hapjes
  • 18.30u - 18.45u: prijsuitreiking speurtocht + speech voorzitter VZW IMN
  • 18.45u - 19.00u: speech van Burgemeester Somers
  • 19.00u - 20.00u: keynote van Cedric Dumont
  • 20.00u - 22.00u: opening netwerkreceptie met buffet

Om 18.30u is de aandacht gevestigd op het podium voor de inleidende woorden van Stefaan Van Thielen, voorzitter van de VZW, gevolgd door een toespraak van Burgemeester van Mechelen, Bart Somers. Deze speeches zullen ongetwijfeld de toon zetten voor een inspirerende avond. 

In de loop van de avond nodigen we Lizzy Music uit. Een live band die gedurende de avond sfeervolle muziek zullen spelen. 



Keynote speaker: Cedric Dumont

Na de start van de avond, verwelkomen we Cedric Dumont, een inspirerende keynote spreker. Cedric is geen onbekende in de wereld van extreme sporten en avontuur. Hij heeft zijn passie en levenservaringen omgezet in boeiende verhalen die hij deelt als professioneel spreker. Met een achtergrond als basejumper, skydiver en wingsuitpiloot, brengt Cedric een uniek perspectief op thema's als risicobeheer, het overwinnen van angsten en het streven naar excellentie. Zijn inzichten zijn zowel verfrissend als motiverend, en beloven iedereen te inspireren om hun eigen grenzen te verleggen, zowel persoonlijk als professioneel.

Tarief

Leden betalen €15 per persoon - U mag 3 personen meenemen aan dit tarief. Vanaf de  5de persoon betaalt u €45 per persoon.

Niet-leden betalen €45 per persoon.

Jij bent er toch ook bij?

Wij hopen van harte dat u ons vergezelt op deze mijlpaalviering. Het is een avond die belooft uw horizon te verbreden, uw netwerk te versterken en een frisse wind door uw zakelijke aspiraties te laten waaien. Markeer 10 oktober 2024 om 18u in uw agenda.

Nog vragen? Neem contact op met de parkmanager. 

Ik schrijf me in!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN