Open Bedrijvendag 2024: Ontdek de fascinerende wereld van bedrijven

Open Bedrijvendag 2024: Ontdek de fascinerende wereld van bedrijven

Op zondag 6 oktober 2024 is het weer zover: Open Bedrijvendag in België. Tijdens dit jaarlijkse evenement openen talloze bedrijven en organisaties hun deuren voor het grote publiek. Het is dé gelegenheid om een uniek kijkje te nemen achter de schermen en meer te weten te komen over de fascinerende wereld van ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid.

Een kijkje achter de schermen bij bedrijven

Open Bedrijvendag biedt zowel fysieke als digitale bezoeken aan verschillende bedrijven verspreid over het hele land. Het evenement heeft als doel om de interactie tussen bedrijven en het brede publiek te bevorderen en te inspireren. Bezoekers krijgen de kans om het productieproces te ontdekken, kennis te maken met innovatieve bedrijven, meer te leren over duurzaam ondernemerschap en nog veel meer.  

PS: Eén van de bedrijven die deelneemt aan Open Bedrijvendag is Belven, gevestigd op ons industrieterrein in Mechelen Noord. Bij Belven kun je deelnemen aan praktische proeven waarbij je zelf kleppen mag monteren en ontdekken hoe deze technische componenten functioneren. Daarnaast is er een leuke zoektocht, spelletjes en een springkasteel voor de kinderen, zodat zij zich ook kunnen vermaken tijdens het bezoek. Voor eten en drinken wordt gezorgd, waarbij de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. Ze steunen het Jennes Friends Project, Warme Gloed en De Steiger.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over Open Bedrijvendag en een overzicht van alle deelnemende bedrijven? Bezoek dan de officiële website van Open Bedrijvendag: www.openbedrijvendag.be  

Hier vind je informatie over alle bedrijven die meedoen, de hotspots per gemeente en nog veel meer.

Let op: Raadpleeg de website voor specifieke informatie over de deelnemende bedrijven, openingstijden en eventuele toegangsvoorwaarden.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN